Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

تیم مهندسی شرکت ایران خودرو توانست با همکاری کارشناسان اعزامی از سایت تبریز، اولین خودروی سمند ال ایکس با موتور EF7 را در سایت نفت چاله آذربایجان با کیفیت مطلوب تولید و مورد بهره برداری قرار دهد.

شرکت ایران خودرو در یک پروژه مشترک با همکاران سایت تبریز پس از ارسال نخستین محموله صادراتی قطعات SKD سمند و راه اندازی خط تولید این خودرو درسایت نفت چاله آذربایجان و اجرای موفق چرخه کیفی این محصول گام بلند دیگری را در مسیر اعتلای صنعت خودروسازی کشور برداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درحال حاضر برنامه تولید سمند ال ایکس در این سایت، روزانه 10 دستگاه بوده که قابل افزایش به 30 دستگاه است. بسته بندی و ارسال قطعات اولین محموله صادراتی سمند به جمهوری آذربایجان در سایت تبریز نیز به انجام رسیده است.

خودروهایی که در این کارخانه تولید و به بازار منطقه عرضه می شود مطابق با استانداردهای روز و استاندارد یورو5 خواهد بود. همچنین تولید قطعات این خودروها در جمهوری آذربایجان برنامه ریزی شده و با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی این شرکت‌ها تاسیس و در آینده نزدیک ساخت قطعات نیز در جمهوری آذربایجان انجام خواهد شد.

سایت تولید ایران خودرو در نفت چاله آذربایجان، در فروردین 97، هم زمان با سفر ریاست جمهورری به این کشور افتتاح شده و تولید آزمایشی انواع خودروی سواری در این سایت از اوایل مهرماه 97 آغاز شد. این سایت با ظرفیت تولید 6 هزار دستگاه در سال افتتاح شد که قابلیت افزایش تا 50 هزار دستگاه در سال با تولید در سه شیفت کاری را دارد.

این افتخار در حالی با همت و تلاش متخصصین امر گروه صنعتی ایران خودرو صورت گرفته که این شرکت در بازار خودرو آذربایجان، با شرکت‌های بزرگ و بین المللی سازنده خودرو در حال رقابت بوده و به واسطه استقبال شهروندان از محصولات ایران خودرو تولید خودروهای ایرانی در این کشور آغاز شده است.

انتهای پیام/

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ایران خودرو نفت ایران خودرو صنعت استاندارد بخش خصوصی رقابت ایران خودرو بخش خصوصی خودرو سرمایه نفت پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۶۹۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم

معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت ضمن تاکید بر رشد تولید این نوع ماشین آلات در دولت سیزدهم، از ساخت بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه ماشین راهداری و معدنی در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛«سید محمد موسوی» معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت درباره میزان واردات ماشین آلات صنعتی اظهار کرد: هر ساله به طور میانگین حدود ۵ میلیارد دلار تجهیزات صنعتی برای حوزه‌های مختلف وارد کشور می‌شود. در حال حاضر بخش از این واردات برای نوسازی ماشین آلات قدیمی است.


معاون وزیر صمت افزود: ما در حال حاضر در مورد تجهیزات بخش‌هایی همچون صنایع غذایی و دارویی نه تنها وارداتی نداریم بلکه نزدیک به ۲ میلیارد دلار هم صادرات داریم. مضاف بر این موضوع، در طول سال‌های اخیر تولید ماشین آلات راه‌سازی و معدنی رشد ۱۰۰ درصدی را تجربه کرده به طوری که تعداد تولید آن‌ها در سال ۱۴۰۱ بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ و در سال ۱۴۰۲ هم ۴ هزار ۵۰۰ دستگاه بوده است.


وی تصریح کرد: شرایط خوب تولید نیازمند واردات بخشی از قطعات مورد نیاز ماشین آلات صنعتی است. میانگین عمق ساخت داخل ماشین آلات راهداری و معدنی در اقصا نقاط جهان بین ۴۰ تا ۶۰ درصد است. در حال حاضر ساخت ماشین آلات صنعتی این حوزه در ایران هم از این روند تبعیت می‌کند.


موسوی درباره صادرات ماشین آلات صنعتی گفت: برنامه نخست ما معطوف به خروج شرکت‌های تولیدکننده این حوزه از وضعیت رکود است. در طول ۱۰ سال گذشته با شرکت هپکویی مواجه بودیم که میزان تولید آن ۴۰ تا ۵۰ دستگاه ماشین صنعتی بود، این اعداد در حالی رقم می‌خورد که در پروانه بهره‌برداری این شرکت میزان تولید سالانه آن ۲ هزار و ۸۰۰ دستگاه بوده است. با توجه به رویکرد مذکور، تولید این شرکت در سال نخست به ۳۰۰ دستگاه و در سال دوم هم به بیش از ۷۰۰ دستگاه رسیدیم.


مشروح گفته‌های موسوی را در کلیپ زیر مشاهده کنید؛

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: ماشین آلات صنعتی ، ماشین آلات معدنی ، وزارت صمت ، صنایع غذایی ، سید محمد موسوی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA4

دیگر خبرها

  • انحراف از جاده یک دستگاه خودرو پراید در محور مهاباد-سردشت
  • ۶ تصادف طی ۲۴ ساعت در آذربایجان غربی/۳ نفر و ۲۳ نفر مصدوم شدند
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • یک کشته و سه مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در تکاب
  • بازار خودرو به کمای عمیق رفت/ آخرین قیمت پژو، سمند، تارا، شاهین و کوئیک + جدول
  • مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می‌خواهند خودروی برقی وارد کنند؟
  • سقوط تیر برق برروی ۲ دستگاه خودرو در قزوین
  • کاکایی، کارشناس صنعت خودرو: مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می خواهند خودروی برقی یک میلیارد و ۳۰۰ میلیونی وارد کنند؟
  • سایت بازیافت در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان
  • سایت بازیافت شهرداری در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان شهر