Web Analytics Made Easy - Statcounter

بعد از T3 و T5 که هم اکنون با استاندارهای 85 گانه جدید در حال تولید است بنا داریم تا در سال آینده مدل بیسو T7 را نیز تولید و روانه بازار کنیم. شرکت سیف خودرو با خرید و تجهیز کارخانه مرتب اقدام به تولید 2 مدل خودرو از برند چینی بیسو کرده است . مدیران این شرکت روز گذشته با دعوت از خبرنگارن در یک کنفرانس خبری علاوه بر ارائه فعالیت ها و برنامه های خود امکان بازدید از خط تولید این خودرو را فراهم کردند که گزارش فوق ماحصل بازدید یک روزه از این مجموعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش جنوب نیوز در ابتدای این مراسم پیمان قمصری معاون اجرایی سیف خودرو با اشاره فعالیت های انجام گرفته در زمینه نوسازی خط تولید کارخانه مرتب و تبدیل آن به خط تولید جدید گفت: در سال گذشته پس از خرید گروه تولیدی مرتب  به دلیل قدیمی بودن تجهیزات و سایت تولیدی، مجبور به اعمال تغییر کلی در این کارخانه و نوسازی آن شدیدم و طی یک سال حدود 20 میلیارد تومان برای بازسازی و اعمال تغییر در خط تولید  هزینه انجام شد تا این سایت تولیدی قدیمی به استانداردهای روز بیسو و ایران برساند.

وی با اشاره به راه اندازی فاز دوم کارخانه در کاشان ادامه داد: فاز دوم گسترش سیف خودرو، سایت تولیدی کاشان است که این شرکت در حال طراحی و تجهیز آن است. این سایت حدود یک میلیون متر مربع وسعت دارد و در صورت تجهیز و بهره برداری، می‌توان در هر ساعت هشت دستگاه خودروی بیسو را در آن تولید کرد که بالغ بر 2000 فرصت شغلی را به صورت مستقیم ایجاد خواهد کرد.

به گفته معاون اجرایی سیف خودرو این شرکت بنا دارد تا از خرداد 97 به فاز 20 درصد داخلی سازی دست یابد و از آن تاریخ پک‌های بیسو به صورت تمام CKD برای این شرکت ارسال خواهد شد و اتاق سازی را  نیز فعال می کنیم.
وی ادامه داد: سایت فعلی سیف خودرو در گروه تولیدی مرتب، قادر است در یک روز کاری و یک شیفت کوتاه، 20 خودرو را تولید کند که در یک شیفت بلند این تعداد به 27 دستگاه افزایش می یابد.

وی با اشاره ورود محصولات جدیدتر و تولید آن در ایران خاط نشان کرد: بعد از T3 و T5 که هم اکنون با استاندارهای 85 گانه جدید در حال تولید است بنا داریم تا در سال آینده مدل بیسو T7 را نیز تولید و روانه بازار کنیم.

معاون اجرایی سیف خودرو در خصوص اولین محصول تولیدی این کمپانی بیان کرد: در حال حاضر، بیسو T3 اولین محصولی است که روی خط تولید سیف خودرو رفته و جزو اولین خودروهایی است که با استاندارد‌های 85 گانه ایران به بازار عرضه می‌شود. این در حالی است که بسیاری از رقبای این خودرو قادر به پاس کردن استانداردهای 85 گانه ایران نیستند.

 وی در پاسخ پرسشی در زمینه نگرانی مشتریان از تامین قطعات و خدمات پس از فروش این شرکت گفت:   هشت درصد قیمت هر پارت CKD که از چین به ایران ارسال می‌شود به قطعات یدکی تعلق دارد و از این رو مشتری از هنگامی که خودرو را تحویل می‌گیرد، در نمایندگی‌های سراسر کشور قادر به دریافت خدمات مربوطه و تامین قطعات یدکی است.

در ادامه این برنامه خبرنگاران از خط تولید این شرکت بازدید کردند که گزارش تصویری آن آمده است. برای مشاهد عکس ها در ابعاد بزرگ بر روی آن کلیک نمایید.

منبع: جنوب نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۶۴۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، مسعود ایرانی اظهار کرد: در این راستا نسبت به برگزاری ۳۶ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ۱۸۵ نشست تخصصی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته اقدام گردید و واحد‌هایی احیا شده با سرمایه‌گذاری افزون بر ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال برای ۱۶۱ نفر فرصت اشتغال دوباره ایجاد کردند.
وی افزود: همچنین با اقدام‌های صورت گرفته در سال گذشته ۳۱۱ فقره مجوز تاسیس با سرمایه‌گذاری حدود ۱۷۴ هزار و ۳۰۶ میلیارد ریال صادر شد که دارای ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۶ هزار و ۴۳۸ نفر در استان اردبیل بود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به تولید ۱۲۰ میلیون دلار کالا‌های جایگزین واردات، گفت: برای کمک به رونق تولید نیز بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز از محل تبصره ۱۸ و منابع داخلی بانک‌های عامل تسهیلات پرداخت شد.
ایرانی با اشاره به ارایه ۴۳۰ مورد مشاوره سرمایه‌گذاری در سال گذشته اضافه کرد: همچنین در راستای رونق تولید ۷۰ فقره معرفی‌نامه پرداخت تسهیلات برای طرح‌های در حال احداث در استان اردبیل ارایه گردید.
در حال حاضر در مجموع افزون بر یک هزار و ۱۲۴ واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارای پروانه بهره‌برداری در اردبیل فعال هستند.

دیگر خبرها

  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • معمای بنزین در ایران
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • معرفی فورس گورکا پنج‌در، همتای ارزان‌قیمت مرسدس G کلاس از هند! (+عکس)
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • کشف مواد مخدر از زیر شاسی یک کامیون خروجی توسط ماموران گمرک بازرگان (فیلم)
  • گام بلند پتروشیمی پردیس در تامین امنیت غذایی جهان و حفظ محیط زیست
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول