Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پنجم شهریور ۱۳۹۸ مطلبی با تیتر "به نظر شما، اولین اقدام و اولویت مدیرعامل جدید ایران خودرو چه باید باشد؟ " در سایت تابناک اقتصادی تهیه و منتشر و از مردم خواسته شد نظر خود را در مورد اولویت‌های مدیرعامل جدید ایران خودرو ابراز کنند. در مجموع ۳۴۸ نظر برای سایت از سوی مردم ارسال و منتشر شد که ماحصل این نظرات، ده اولویت اصلی برای ایران خودرو بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ اواخر مرداد ماه سال جاری بود که هاشم یکه زارع پس از شش سال مدیرعاملی ایران خودرو از این سمت برکنار و دلیل برکناری وی، افزایش غیرقانونی قیمت خودرو‌ها گفته شد. وی در همان روز برکناری در دفتر کار خود بازداشت شد.

علی ربیعی سخنگوی دولت در نشست خبری خود با خبرنگاران، در ابتدا از عباس علی آبادی به عنوان جانشین هاشم یکه زارع نام برد، اما به هر دلیل، علی آبادی از پذیرفتن سمت مدیرعاملی ایران خودرو سر باز زد و سرانجام در چهارم شهریور ماه ۱۳۹۸ فرشاد مقیمی که تا پیش از این تاریخ، به عنوان معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت شناخته می‌شد، از بین تمام گزینه‌های مطرح برای کسب سمت مدیرعاملی ایران خودرو با انتخاب هیأت مدیره این شرکت بر صندلی مدیرعاملی این خودروسازی بزرگ ایران تکیه زد.

مقیمی ۴۳ ساله که با کسب این سمت، به عنوان جوان‌ترین مدیرعامل ایران خودرو در طول عمر این شرکت تاکنون، لقب گرفت، باید در ادامه مسیر کاری خود با موانع و مشکلات بسیاری که بر سر راه ایران خودرو ست، دست و پنجه نرم کند. در حال حاضر چالش‌ها و مشکلات ایران خودرو عبارتند از: عدم تحویل خودرو به مشتریان در موعد مقرر در ماه‌های اخیر، اختلال در تأمین قطعات و بدهی به قطعه سازان، افت تیراژ تولید، زیان انباشته ۹ هزار میلیاردی، رشد هزینه‌های تولید، قیمت‌گذاری دستوری، دپوی هزاران خودروی ناقص و همچنین انبوهی از تعهدات معوق و در نهایت نارضایتی مردم از خدمات فروش و پس از فروش این شرکت.

به همین منظور سایت تابناک اقتصادی با تهیه مطلبی با تیتر "به نظر شما، اولین اقدام و اولویت مدیرعامل جدید ایران خودرو چه باید باشد؟ " و انتشار آن در پنجم شهریور ماه ۱۳۹۸، از مردم خواست تا نظریات خود را درباره اولویت‌های مدیرعامل جوان ایران خودرو اعلام کنند. این مطلب بدان منظور تهیه و منتشر شد که به نوعی از دریچه نگاه مردم به اولویت‌های ایران خودرو نگریسته شود، چون مردم بزرگترین مصرف کنندگان و خریداران محصولات این شرکت هستند؛ بنابراین، با انتشار این مطلب، مشارکت مخاطبین سایت تابناک اقتصادی بسیار بالا بود، به گونه ای که حدود ۳۴۸ نظر (تا لحظه تهیه این مطلب) از طرف مردم به سایت ارسال و منتشر شد که ماحصل این نظریات و پیشنهادها به صورت ده محور عمده زیر بوده که می‌توان گفت: ده اولویتی است که مردم برای فرشاد مقیمی مدیرعامل ایران خودرو در نظر گرفته اند:

تلاش برای برچیده شدن بساط دلال بازی در صنعت خودرو و کاهش قیمت خودرو متناسب با قدرت خرید مردم انجام اقدامات جدی در راستای خصوصی سازی ایران خودرو و کاهش تعداد شرکت های اقماری ایران خودرو استفاده از نیروی کار ماهر، مهندسان و مشاوران توانمند و اساتید دانشگاهی آشنا با صنعت خودرو در ایران خودرو شفاف سازی های لازم در صورت های مالی، حقوق و مدارک تحصیلی مدیران این شرکت توقف تولید خودروهای بی کیفیت و با ضریب امنیت پایین حرکت به سمت داخلی سازی صددرصدی خودروها تخصیص بودجه کافی برای تحقیق و توسعه جهت طراحی و تولید خودروهایی مطابق با استانداردهای جهانی حرکت به سمت تولید خودروهای برقی و یا خودروهایی با مصرف سوخت و آلایندگی کمتر پیش قدم شدن ایران خودرو برای ایجاد بازار رقابتی و خارج شدن از انحصار بررسی راه های رسیدن به موفقیت خودروسازان بزرگ دنیا و الگوگیری از آن ها

این ده محور به نوعی نشان دهنده آن است که مردم چه انتظاری از مدیرعامل جوان ایران خودرو دارند و از وی می خواهند که چه اولویت هایی را در دستور کار خود قرار دهد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ایران خودرو تولید خودرو بازار خودرو سعید ملایی سید محمد حسینی عمار صالحی اعتراضات هنگ کنگ سرگئی لاوروف ماه محرم سامانه سماح ماهواره ناهید هفته امر به معروف و نهی از منکر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۸۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهردار تهران: تخصیص ارز واردات ۲ هزار خودرو برقی توسط بانک مرکزی صورت می گیرد

به گزارش همشهری آنلاین، علیرضا زاکانی پیرامون آخرین وضعیت تاکسی‌های برقی توضیح داد: تاکسی‌های برقی شامل دو دسته خودمالکی و شرکت مالکی می‌شوند. رانندگان تاکسی در بخش شرکت مالکی، سهامدار آن شرکت خواهند شد.

او افزود: تعدادی خودرو توسط خودروسازان وارد شده است و در بخش خود مالکی قراردادها درحال بسته شدن است، به زودی واگذاری خودرو به مالکین صورت خواهد گرفت.

شهردار تهران تصریح کرد: درحال حاضر بالغ بر ۲۰۰۰ خودروی برقی آماده بوده و تخصیص ارز برای واردات خودروها با کمک بانک مرکزی صورت گرفته است.

کد خبر 849097 منبع: خبرگزاری شهر برچسب‌ها خودروی برقی علیرضا زاکانی شهردارى تهران تهران حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • ۲۰۰۰ تاکسی برقی بزودی به ناوگان حمل و نقل تهران می‌پیوندد
  • زاکانی: تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • تخصیص ارز برای واردات تاکسی‌های برقی از سوی بانک مرکزی
  • تخصیص ارز تاکسی‌ های برقی تهران توسط بانک مرکزی
  • شهردار تهران: تخصیص ارز واردات ۲ هزار خودرو برقی توسط بانک مرکزی صورت می گیرد
  • تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران توسط بانک مرکزی
  • این برند لوکس چینی به میدان بازمی‌گردد | به دنبال تجسم آینده
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت
  • نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار