Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس، فرشاد مقیمی در بازدید از ایران خودرو تبریز، این شرکت را یکی از بزرگترین سایت‌های تولیدی گروه صنعتی ایران خودرو دانست و افزود: ایران خودرو تبریز به عنوان قطب صنعتی استان آذربایجان شرقی قادر است ظرفیت سالانه 130 هزار دستگاه خودروی سواری را تولید کند.

وی با بیان اینکه محصولات تولیدی این سایت معطوف به ایران خودرو نباشد، افزود: خواسته ما از ایران خودرو تبریز این است علاوه بر تولید محصولات ایران خودرو، ضمن بهره‌مندی از ظرفیت های تولیدی محصولات به روز دنیا، کسب سهمیه تولید از بازارهای بین المللی و کشورهای همسایه را در برنامه خود قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو خاطرنشان کرد: تبریز به عنوان قطب صنعتی کشور همواره بر سر زبان‌ها بوده و استان آذربایجان شرقی با وجود قطعه سازانی که بیش از 40 درصد قطعات خودرویی داخل کشور را تأمین می‌کنند؛ باید از ظرفیت تولید محصولات دیگر به غیر از ایران خودرو نیز بهره‌مند شود تا موجب توسعه و شکوفایی صنعت خودرو کشور بالاخص،  در منطقه آذربایجان شود.

مقیمی گفت: اصولاً صنایع مهم کشور در چند شهر صنعتی متمرکز شده که یکی از آن‌ها شهر صنعتی تبریز است.

وی تأکید کرد: خواسته ما از مهندس حاجی‌زاد به عنوان مدیرعامل سایت ایران خودرو تبریز با توجه به زیرساخت‌های مناسب و ظرفیت موجود، برآورد طرح‌های اولیه در خصوص گنجایش سایر محصولات دیگر در چرخه تولید این شرکت است و گروه صنعتی ایران خودرو حمایت کامل را در خصوص نحوه اجرایی نمودن آن خواهد داشت.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: نکته دیگر که باید به آن توجه شود، مجموعه اقدامات به حداقل رساندن هزینه‌ها در بحث خودروهای کف و لغو کسری خودروهاست که دستورات لازم در این خصوص به شرکت ساپکو داده شده است.

وی خواستار هماهنگی همه جانبه بین دستگاه‌های اجرایی، انجمن قطعه سازان و سایت های تولیدی شد و مسئولیت آن را به شرکت ساپکو محول کرد.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با بیان اینکه در سال 96 سایت تبریز نزدیک به 100 هزار دستگاه خودرو تولید کرده است گفت: شرکت هایی نظیر ایران خودرو تبریز باید در بازارهای خارج از کشور که نزدیک به حوزه خودرو هستند در بحث صادرات متمرکز شوند.

به گزارش روابط عمومی ایران خودرو تبریز، مقیمی بیان کرد: ترسیم برنامه منسجم پنج ساله آینده این سایت باید به گونه ای عمل شود که آثار رشد و توسعه کمی و کیفی محصول و بهره‌وری کاملاً مشهود و ملموس باشد.

وی کسب سه ستاره کیفیت محصول سورن که اخیراً توسط شرکت بازرسی کیفیت استاندارد ایران به این شرکت اعطا شد را به همه دست اندرکاران و کارکنان مجموعه گروه صنعتی ایران خودرو تبریک گفت.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در ادامه به حل مسائل و مشکلات بین سازمانی اشاره کرد و گفت: امروز باید جهادی فکر کرده و جهادی عمل کنیم. با روحیه اقتصاد مقاومتی می‌توان با مسائل و مشکلات مقابله کرد.

وی در پایان سخنان خود یادآور شد: امروز در جبهه‌ای واقع شدیم که همانند زمان جنگ کسانی آمدند و رفتند که توانستند با غیرت تمام جنگ هشت ساله را به پیروزی برسانند. پس وظیفه ما هم این است که در راه خدمت به صنعت و تولید کشور جان فشانی کنیم.

حمید حاجی زاد منصور - مدیرعامل ایران خودرو تبریز نیز در جریان این بازدید گفت: در حال حاضر 2000 خودروی سمند و سورن تجاری سازی شده و منتظر بارگیری و ارسال به سوی نمایندگان فروش در سراسر کشور هستند.

وی در خصوص موجودی پارکینگ خودروهای سایت تبریز بیان کرد: هم اکنون موجودی پارکینگ این شرکت حدود 7000 خودرو بوده که در صورت ارسال و تحویل 2000 خودروی تجاری سازی شده این عدد به کمتر از 5000 خودرو کاهش می یابد.

مدیرعامل ایران خودرو تبریز یادآور شد: روزانه 300 دستگاه خودروی سمند رفع کسری قطعات شده و به پارکینگ بزرگ این شرکت هدایت می‌شوند.

حاجی‌زاد منصور گفت: میانگین تعداد قطعات کسری خودروی سمند قبل از این 41 قطعه بوده که با پیگیری های صورت گرفته این تعداد به 14 عدد تقلیل پیدا کرده است.

وی افزود: با تلاش شبانه‌روزی کارکنان و تعهدی که نسبت به مشتریان داریم، وضعیت آمار خودروهای کف(ناقص) به سرعت در حال کاهش است و مواردی همچون ماندگاری بیش از حد خودرو، عدم تجاری سازی محصول، کاهش تولید و تأمین قطعات مرتفع شده است.

مدیرعامل ایران خودرو تبریز گفت: هم اکنون تولید روزانه این شرکت 300 دستگاه بوده که با تعامل سازنده با شرکت ساپکو و ایسیکو و همچنین رونق تولید سایت این تعداد به 450 دستگاه خودرو افزایش خواهد یافت.

حاجی‌زاد منصور تأکید کرد: با توجه به زیرساخت‌های فنی و مهندسی ایجاد شده در داخل سایت، هم اکنون ایران خودرو تبریز ظرفیت و آمادگی کامل جهت تولید محصولات دیگر گروه صنعتی ایران خودرو را با تیراژ مناسب دارد.

وی در پایان به کسب سه ستاره کیفیت محصول سورن که مهرماه سال جاری از شرکت بازرسی کیفیت استاندارد ایران اخذ شده است، اشاره کرد و افزود: این افتخار حاصل تلاش و کوشش تمامی پرسنل بوده که امید است با اخذ ستاره سوم سمند نیز برگ زرین دیگری بر دستاوردهای این شرکت افزوده شود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۵۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان

ایسنا/همدان مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان از رشد سه برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در این استان و قابلیت سرمایه‌گذاری بالای آن خبر داد.

احمد شانیان در دیدار با مدیران شرکت‌های وزارت دفاع در همدان، اظهار کرد: تویسرکان قطب تولید دارو در غرب کشور است و با توجه به ظرفیت استان در تولید گیاهان دارویی می‌توان برای توسعه این محصولات، پروژه‌ای را در عرصه دارو راه‌اندازی کرد.

وی با اشاره به مزایا و ظرفیت‌های استان در عرصه شرکت‌های دانش‌بنیان، تولید دارو و لاستیک، بیان کرد: با حمایت دولت و با تدابیر استاندار شاهد تحول و توسعه در بخش تولید و تجارت استان هستیم. اکنون صنعت استان همدان ۲۲ درصد رشد داشته است.

مدیرکل صمت استان همدان با اشاره به وضعیت ذخایر لیتیوم کشف‌شده در این منطقه، گفت: دو گواهی کشف در همدان صادر شده و صدور پروانه بهره‌برداری از آنها در حال پیگیری است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره‌ کل صمت استان، نیروگاه‌های خورشیدی و توسعه تولید انرژی‌های تجدیدپذیر، گیاهان دارویی و استخراج ماده مؤثره و تبدیل ظرفیت‌های شاخص معدنی و صنعتی استان به ثروت و سرمایه‌گذاری شرکت‌های زیرمجموعه وزارت دفاع در استان همدان از دیگر مواردی بود که در این‌ نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • دستاورد ۵میلیارد یورویی اکسپو ایران
  • مهار آتش سوزی انبار قطعات خودرو در کرج