Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ایران خودرو گفت: هدف مشترک سایت های تولیدی ایران خودرو، صفر کردن کسری قطعات خودروهای ناقص و تحویل سریع به مشتریان است.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ فرشاد مقیمی در بازدید از شرکت ایران خودرو تبریز، این شرکت را یکی از بزرگترین سایت‌های تولیدی گروه صنعتی ایران خودرو دانست و اظهار داشت: ایران خودروی تبریز به عنوان قطب صنعتی استان آذربایجان شرقی قادر است ظرفیت سالانه 130 هزار دستگاه خودروی سواری را تولید کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه محصولات تولیدی این سایت معطوف به ایران خودرو نباشد افزود: خواسته ما از ایران خودرو تبریز این است علاوه بر تولید محصولات ایران خودرو، ضمن بهره مندی از ظرفیت‌های تولیدی محصولات بروز دنیا، کسب سهمیه تولید از بازارهای بین المللی و کشورهای همسایه را در برنامه خود قرار دهد.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو خاطرنشان کرد: تبریز به عنوان قطب صنعتی کشور همواره بر سر زبان‌ها بوده و استان آذربایجان شرقی با وجود قطعه سازانی که بیش از 40 درصد قطعات خودرویی داخل کشور را تأمین می‌کنند باید از ظرفیت تولید محصولات دیگر بغیر از ایران خودرو نیز بهره مند گردد تا موجب توسعه و شکوفایی صنعت خودرو کشور بالاخص، منطقه آذربایجان شود.

مقیمی گفت: اصولاً صنایع مهم کشور در چند شهر صنعتی متمرکز شده که یکی از آنها شهر صنعتی تبریز است.

وی تأکید کرد: خواسته ما از مهندس حاجی‌زاده به عنوان مدیرعامل سایت ایران خودرو تبریز با توجه به زیرساخت‌های مناسب و ظرفیت موجود، برآورد طرح‌های اولیه در خصوص گنجایش سایر محصولات دیگر در چرخه تولید این شرکت است و گروه صنعتی ایران خودرو حمایت کامل را در خصوص نحوه اجرایی کردن آن خواهد داشت.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در بخش دیگری از سخنان خود اذعان داشت: نکته دیگر که باید به آن توجه شود، مجموعه اقدامات به حداقل رساندن هزینه‌ها در بحث خودروهای کف و لغو کسری خودروهاست که دستورات لازم در این خصوص به شرکت ساپکو داده شده است.

مقیمی با بیان اینکه هدف مشترک سایت‌های تولیدی ایران خودرو ؛ صفر کردن کسری قطعات خودروهای ناقص است، تصریح کرد: الحمدلله اتفاقات خوبی در مجموعه ساپکو شاهد هستیم، به طوری که خودرویی که دارای 41 قطعه کسری بوده در چند ماه اخیر به 14 قطعه تقلیل پیدا کرده که اتفاق بسیار خوشایندی است و ما انتظار داریم این تعداد کسری قطعات نیز توسط شرکت ساپکو به حداقل یعنی صفر برسد.

وی خواستارهماهنگی همه جانبه بین دستگاه‌های اجرایی، انجمن قطعه سازان و سایت‌های تولیدی شد و مسئولیت آن را به شرکت ساپکو محول کرد.

 

بیشتر بخوانید: 1 میلیون تومان از قیمت هر خودرو سود وام ‌های معوق خودروسازان است​ دولت موافق واگذاری سهام خود در ایران خودرو و سایپا است/ در دوره‌ای کوتاه خودروهای کف پارکینگ هم جمع نمی‌شد/ واگذاری انحصار خودروسازان را می‌شکند/ در تامین قطعات خودرو هیچ مشکلی نداریم

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان آذربایجان شرقی ایران خودرو خودرو صنعت قطعه سازان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۶۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل

مسعود ایرانی بیان کرد: در این راستا نسبت به برگزاری ۳۶ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ۱۸۵ نشست تخصصی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته اقدام گردید و واحد‌هایی احیا شده با سرمایه‌گذاری افزون بر ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال برای ۱۶۱ نفر فرصت اشتغال دوباره ایجاد کردند.

او افزود: همچنین با اقدام‌های صورت گرفته در سال گذشته ۳۱۱ فقره مجوز تاسیس با سرمایه‌گذاری حدود ۱۷۴ هزار و ۳۰۶ میلیارد ریال صادر شد که دارای ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۶ هزار و ۴۳۸ نفر در استان اردبیل بود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به تولید ۱۲۰ میلیون دلار کالا‌های جایگزین واردات اظهار کرد: برای کمک به رونق تولید نیز بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز از محل تبصره ۱۸ و منابع داخلی بانک‌های عامل تسهیلات پرداخت شد.

ایرانی با اشاره به ارایه ۴۳۰ مورد مشاوره سرمایه‌گذاری در سال گذشته اضافه کرد: همچنین در راستای رونق تولید ۷۰ فقره معرفی‌نامه پرداخت تسهیلات برای طرح‌های در حال احداث در استان اردبیل ارایه گردید.

در حال حاضر در مجموع افزون بر یک هزار و ۱۲۴ واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارای پروانه بهره‌برداری در اردبیل فعال هستند.

استان اردبیل با جمعیت افزون بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شمال‌غربی ایران همجوار با استان‌های آذربایجان‌شرقی، گیلان، زنجان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • ۲۰۰۰ تاکسی برقی بزودی به ناوگان حمل و نقل تهران می‌پیوندد
  • زاکانی: تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • تصاویر وحشتناک از در هم کوبیده شدن خودروها در سیل تبریز
  • بهره برداری از ۱۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • بهره برداری از یکصد واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • رفع مشکل تامین خوراک شرکت روی بندرعباس در دستور کار قوه قضائیه
  • مهار آتش سوزی انبار قطعات خودرو در کرج
  • حرف‌های سریع‌ترین سارق خودرو ایران