Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@06:26:38 GMT

تولید ایران خودرو تبریز ۵۰ درصد افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۵۲۷۸۸

تولید ایران خودرو تبریز ۵۰ درصد افزایش یافت

حمید حاجی زاد منصور روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اعلام کرد: ایران خودرو تبریز در سال جاری توانسته است با همت و پشتکار فراوان کارکنان، تولید برنامه ریزی شده برای سال جدید را محقق کند.

وی تأکید کرد: روند تولید خودرو در ایران خودرو تبریز صعودی بوده و با در نظرگرفتن میانگین تولید روزانه ۴۰۰ دستگاه، در سال جاری ۶۵ هزار دستگاه خودرو در این شرکت تولید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حاجی زاد منصور در رابطه با وضعیت پارکینگ این سایت اظهار کرد: با توجه به تراکم وضعیت فروش خودرو در ایام پایانی سال و تسهیل در فرآیند تحویل خودرو به مشتریان روزانه افزون بر ۲۰۰ دستگاه خودرو بارگیری و ارسال می‌شود و به موازات افزایش تولید در سایت، خودروهای تولید شده در پارکینگ فروش جانمایی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با تدابیر اتخاذ شده در ایام پایانی سال و با همکاری شرکت ایسیکو ظرفیت بارگیری در روزهای آتی افزایش یافته است و البته باید توجه داشت وجود خودرو در پارکینگ در مقایسه با تیراژ تولید روزانه این سایت امری کاملا طبیعی است.

مدیرعامل ایران خودرو تبریز افزود: خودروهای موجود در پارکینگ با توجه به حجم بالای تولید خانواده سمند در انواع کلاس‌ها (سمند، سورن و سورن پلاس ) در ایام پایانی سال و همچنین اضافه شدن سایر محصولات گروه صنعتی ایران خودرو جهت ارسال به استان‌های همجوار شمالغرب کشور روزانه بارگیری می‌شود.

وی همچنین اعلام کرد: تمام خودروهای موجود در پارکینگ فروش، به نام مشتری ثبت شده که با توجه به کسری قطعات تعدادی از خودروها که به طور عمده از قطعات high-tech و دارای تکنولوژی بالاست به محض تأمین قطعات، پس از تکمیل و تجاری سازی در اولین فرصت به دست مشتریان گروه صنعتی ایران خودرو خواهد رسید.

حاجی‌زاد منصور خاطرنشان کرد: با رایزنی انجام شده با گروه صنعتی ایران خودرو، شرکت ایران خودرو تبریز به عنوان تنها مرجع توزیع محصولات این مجموعه بزرگ صنعتی در شمالغرب کشور شناخته شده و هم اکنون علاوه بر محصولات تولیدی سایت تبریز، سایر محصولات گروه صنعتی ایران خودرو در شمالغرب کشور از مبدأ تبریز به استان‌های همجوار، بارگیری و ارسال می‌شود.

وی ادامه داد: با اضافه شدن سایر محصولات تجاری‌سازی شده گروه صنعتی ایران خودرو، بخشی از پارکینگ بزرگ سایت به همین منظور اختصاص یافته است و خودروهای دنا، پژو ۲۰۶ و ۲۰۷، پارس، رانا و سمند و سورن پس از حمل ریلی از پارکینگ سایت تهران و انتقال به سایت تبریز، به نمایندگی‌های مجاز ایران خودرو در استان‌های همجوار ارسال می‌شود.

 ایران خودرو تبریز از ابتدای تأسیس تاکنون بالغ بر ۹۵۰ هزار انواع خودروی سواری و وانت تولید کرده و در حال حاضر به عنوان سومین سایت بزرگ گروه صنعتی ایران خودرو در شمالغرب کشور شناخته شده است.

شرکت ایران خودرو تبریز در ۳۰ کیلومتری جاده تبریز – آذرشهر واقع شده و با مساحتی حدود ۱۴ هکتار در راستای فعالیت های صنعتی در داخل کشور و بازارهای بین المللی فعالیت می کند.
فاز اول شرکت ایران خودرو تبریز در شهریور سال ۸۶ به بهره برداری رسید.

برچسب‌ها ایران خودرو تبریز تولید داخلی پروندهٔ خبری سال ۹۹؛ سال جهش تولید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایران خودرو تبریز تولید داخلی ایران خودرو تبریز تولید داخلی اخبار کنکور گروه صنعتی ایران خودرو ایران خودرو تبریز شمالغرب کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۲۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ حالتی که حمل خودروهای توقیفی با جرثقیل را الزامی می‌ کند

تین نیوز

رئیس پلیس راهور فراجا به تشریح حالت هایی پرداخت که در آن ها حمل خودروهای توقیفی با استفاده از جرثقیل الزامی است و در آن شرایط، رانندگان متخلف نمی توانند خودشان خودروهای خود را به پارکینگ انتقال دهند.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از تجارت نیوز، سردار سید تیمور حسینی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور  درباره این که با توجه به اظهارات اخیر فرمانده فراجا مبنی بر این که در صورت توقیف یک خودرو، پلیس اصراری به انتقال آن به پارکینگ با جرثقیل ندارد، بنابراین در چنین شرایطی، جرثقیل های زیر نظر تعاونی های تحت قرارداد با پلیس راهور، در چه وضعیتی باید خودروهای توقیفی را انتقال دهند و در چه شرایطی خود رانندگان می توانند این کار را انجام دهند، توضیح داد: عموم شهروندان باید توجه داشته باشند که وقتی یک خودرو به هر دلیلی توقیف می شود، اگر خود راننده خودروی توقیفی بتواند، وسیله نقلیه خود را به پارکینگ انتقال دهد، نیازی به حمل با جرثقیل وجود ندارد و کسی هم نمی تواند راننده را مجبور کند که خودرویش را با جرثقیل ببرد.

وی افزود: جرثقیل تنها در چهار حالت می تواند خودروی توقیفی را به پارکینگ انتقال دهد و در سایر حالت ها رانندگان خودروهای توقیفی در صورت تمایل می توانند خودشان با همراهی یک مامور پلیس راهور، خودرو را به پارکینگ ببرند؛ حالت اول وقتی است که راننده در محل حضور نداشته باشد، حالت دوم شرایطی است که راننده در محل حضور دارد، اما از رفتن به پارکینگ استنکاف می کند، حالت سوم وقتی است که راننده در محل حضور دارد، اما شرایط مساعدی برای انجام رانندگی ندارد و حالت چهارم نیز زمانی است که خودرو به هر دلیلی قادر به حرکت نیست و حتما باید با جرثقیل حمل شود. به جز این چهار حالت، نیازی به انتقال خودروی توقیفی به پارکینگ با استفاده از جرثقیل وجود ندارد.

حسینی ادامه داد: هیچ جرثقیلی نمی تواند خودسرانه یک خودرو را به پارکینگ انتقال دهد و زمانی که یک خودرو به هر دلیلی توقیف می شود، حتما یک مامور پلیس راهور در صحنه حضور دارد. ماموران پلیس نیز نسبت به قوانین آگاه هستند و اجازه نمی دهند که هیچ راننده جرثقیلی، با اصرار رانندگان را مجبور کنند که خودروهای توقیفی حتما با جرثقیل به پارکینگ بُرده شوند، اما احیانا اگر در یک مورد خاص، در شرایطی که قانون به راننده متخلف اجازه داده بود که خودش خودرو را به پارکینگ ببرد، اما راننده جرثقیل اصرار به انجام این کار داشت و مامور پلیس حاضر در صحنه نیز قانون را رعایت نکرد، شهروندان حتما می توانند موضوع را از طریق سامانه ۱۹۷ به مرکز نظارت همگانی فراجا اطلاع دهند.

رئیس پلیس راهور فراجا همچنین تاکید کرد: تعرفه حمل خودرو با جرثقیل براساس مکان و زمان فعالیت جرثقیل، نوع خودروی حمل شده و مسافت طی شده تا پارکینگ مشخص است و هیچ راننده جرثقیلی حق ندارد، بیش از تعرفه های مصوب، مبلغی را از رانندگان خودروهای توقیفی دریافت کند. البته اگر هر کدام از شهروندان نسبت به دریافت وجه اضافه توسط رانندگان جرثقیل ها اعتراض داشتند، بازهم می توانند موضوع را از مسیر سامانه ۱۹۷ به مرکز نظارت همگانی پلیس که زیر نظر بازرسی فراجا فعالیت می کند، اطلاع دهند و مطمئن باشند که پلیس به تمام گزارشات و شکایات مردمی که از طریق این سامانه مخابره می شود، رسیدگی خواهد کرد.

وی در پایان تصریح کرد: اگرچه همواره شهروندان گزارش ها و گلایه هایی را نسبت به تخلفات رخ داده در حمل خودروهای توقیفی به پارکینگ با استفاده از جرثقیل به سامانه ۱۹۷ اعلام می کنند، اما این مساله جزو شکایت های اصلی مردم درباره حوزه های عملکردی و نظارتی پلیس راهور نیست و بیشتر شکایت های شهروندان به مرکز نظارت همگانی فراجا، درباره تخلفات آموزشگاه های رانندگی، اعتراض به فرآیند پیگیری تصادفات و مسائل مربوط به جرایم رانندگی است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴
  • آغاز گل چینی از گلستان‌های گل محمدی اردستان
  • تورم ترکیه به ۷۰ درصد افزایش یافت
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد
  • عدم وجود سایت مدیریت پسماند ویژه در شهرک‌های صنعتی
  • ۴ حالتی که حمل خودروهای توقیفی با جرثقیل را الزامی می‌ کند
  • بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید
  • دستاورد ۵میلیارد یورویی اکسپو ایران