Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «تابناک» به نقل از ایکوپرس- در روزهای اخیر و هم زمان با تعطیلات نوروز، لینکی تحت عنوان جشن شصتمین سالگرد ایران خودرو در کانال‌ها و شبکه های اجتماعی در حال انتشار است که ایران خودرو ضمن غیرواقعی خواندن آن، به تمامی مخاطبان برای احتمال افتادن در دام برخی سودجویان از طریق روش‌های تبلیغ نادرست و دروغین هشدار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


افزون بر این، ایران خودرو بر دریافت اطلاعات فروش محصولات ایران خودرو از طریق سایت فروش این شرکت به نشانی esale.ikco.ir تاکید کرده و از مشتریان خواسته صرفا از طریق این سایت نسبت به ثبت نام محصولات اقدام کنند.
در این اطلاعیه از مخاطبان خواسته شده از طریق مبادی رسمی از جمله سایت رسمی به نشانی ikco.ir و همچنین سایت خبری به نشانی ikcopress.ir یا در پیام‌رسان‌های سروش، آیگپ و روبیکا به نشانی ikco_ir، اخبار و اطلاعیه‌های مربوط به ایران خودرو و فروش محصولات این شرکت را دنبال کنند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: نوروز 1401 روز جمهوری اسلامی شبکه اجتماعی ایران خودرو صنعت خودرو محصولات ایران خودرو نوروز 1401 روز جمهوری اسلامی قیمت گوشی ایران خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۱۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند

کارشناسان مرکز Solar AURA که در زمینه امنیت اطلاعات تخصص دارد، نسبت به وجود وب سایت‌های مشکوکی که برای هک کردن حساب‌های تلگرام و سرقت داده‌های آن ها استفاده می‌شود، هشدار دادند.

کارشناسان این مرکز اعلام کردند که توانسته‌اند بیش از ۳۰۰ وب‌سایت مشکوک را که برای هک حساب‌های کاربران در تلگرام استفاده می‌شوند، کشف کنند و این سایت‌ها معمولاً برای آپلود تصاویر از طریق اینترنت استفاده می‌شوند.

به گفته کارشناسان، اکثر سایت‌های فوق در دسامبر سال گذشته ایجاد شده اند و شبیه به برخی از وب سایت‌های معروفی هستند که برای آپلود تصاویر استفاده می‌شوند و حاوی صد‌ها هزار تصویر مرتبط با موضوعات مختلف مانند انیمیشن، طبیعت، آشپزی و چیز‌های دیگر هستند.

به گفته متخصصان، آنچه در مورد سایت‌های فوق، خطرناک است این که داده‌ها یا تصاویر موجود در آن به نرم افزار‌های مخرب مرتبط می‌شوند به محض این که کاربر برای دیدن آن یا یافتن منبع اصلی آن بر روی آن کلیک کند، لینکی ظاهر می‌شود که او را به یک سایت کلاهبرداری تبدیل می‌کند و می‌توان از طریق اکانت تلگرام به آن دسترسی پیدا کرد. اگر کاربر کد امنیتی حساب را وارد کند، هکر‌ها می‌توانند به اطلاعات پروفایل موجود در آن دسترسی داشته باشند و حتی به تنظیمات بسته شدن حساب دسترسی پیدا کنند.

منبع: نووستی

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • بلیط فروشی بازی استقلال و ذوب آهن آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط footballeticket.ir
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم
  • وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند
  • بی نیازی کشور به واردات ورق‌های گالوانیزه خودرو با میدان داری چهارمحال و بختیاری
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • قطع واردات ورق‌های گالوانیزه خودرو به کشور
  • افزایش ارسال لینک‌های آلوده
  • قیمت خودرو امروز ۱۳ اردیبهشت + جدول
  • هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات
  • هشدار پلیس فتا نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری در تعطیلات